Основателна, но закъсняла е била оставката на Цветан Цветанов според

...
 Основателна, но закъсняла е била оставката на Цветан Цветанов според
Коментари Харесай

Фандъкова: Оставката на Цветанов закъсня

 Основателна, само че закъсняла е била оставката на Цветан Цветанов съгласно кмета на София и заместник-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова. В изявление пред „ Нова телевизия “ тя съобщи, че в сходна обстановка би напуснала всички управнически позиции.„ Съгласна съм с думите на премиера, който сподели: „ Отвратихме хората “, съобщи Фандъкова във връзка свадите с евтини жилища на членове на ГЕРБ. Тя сподели още, че поради нарушеното доверие хората не имат вяра на думи, „ даже и на инспекции “.
По отношение на оставката на Цветанов, който посочи дейностите си като опазване на морала, само че все пак остана зам.-председател и началник на предизборния щаб на ГЕРБ, Фандъкова разяснява, че „ моралът не може да бъде друг “ и че на негово място тя би напуснала „ всички управнически позиции “. Според нея оставането му на управителен пост в партията се дължи на идните избори и значимата му роля в тях.

По отношение на строителството на небостъргача „ Златен век “ и изказванията на основния проектант на София Здравко Здравков, че е получавал заплашителни смс-и от компанията строител „ Артекс “, Фандъкова разяснява, че съгласно нея не е ставало въпрос за закани, а за „ преписка “. Тя сподели още, че основният проектант е фигура, която е „ подложена на напън отвред “, само че все пак Здравков работи поредно и резервира доверието й.

По мотив резултатите от проучване на „ Алфа рисърч “, което сподели, че равнището в доверието към институциите е паднало до равнищата от времето на ръководството на Пламен Орешарски, а разликата сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ е в границите на 1 %, Фандъкова съобщи, че това е значим урок за ГЕРБ, само че предизборната акция занапред следва.
www.svobodnaevropa.bg
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР